Haberler

Kent Park'ta İşletmeler İçin İhale

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin Zirai Donatım Kurumu'ndan Devraldığı 160 Bin Metrekarelik Alan Üzerinde Yapımına Devam Ettiği Kent Park'ta Yer Alması Planlanan 1 Restoran ve 2 Kafeterya İçin İhaleye Çıkılacak.

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin Zirai Donatım Kurumu'ndan devraldığı 160 bin metrekarelik alan üzerinde yapımına devam ettiği Kent Park'ta yer alması planlanan 1 restoran ve 2 kafeterya için ihaleye çıkılacak.

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin bahar mevsiminde hizmete açmayı hedeflediği Kent Park'ta çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi'nin Eski Zirai Donatım Kurumu'ndan devraldığı 160 bin metrekarelik alanda 14 bin metrekarelik gölet, su depoları, altyapı gibi çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Peyzaj ve düzenleme çalışmalarının başlaması ile birlikte Kent Park'ın içinde yer alması planlanan 1 adet restoran ve 2 adet kafeterya için ihaleye çıkılacağı açıklandı. Şehir merkezinin en büyük parkı olarak hizmete girecek olan Kent Park'taki restoran ve kafeteryaların da kısa süre içinde tamamlanıp bahar ayları ile birlikte devreye girmesi hedefleniyor.

(MK-AK)

02.12.2007 15:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title