Haberler

İzmir: İzmir'de Yerel Yönetimler

- İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Klasik Türk Müziği Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü Nedeniyle, Özel Konserler Düzenliyor. 23 Kasım Perşembe Günü Gerçekleşecek Konserde İzmir Büyükşehir Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu, Şef Ahmet Özçağlayan Eşliğinde En Güzel Parçalarını Öğretmenler İçin Seslendirecekler. 24 Kasım Cuma Günü İse, Şef Hüseyin Çebi Yönetmenliğinde, Piyano ve Orkestra Düzenleme Zafer Çebi Eşliğinde, Solistler Aydın Uştuk, Serkan Ünlü, Bike Baran, Esen Şeyda, Desen Yıldız ve İkinci Bölümün Konuk Sanatçısı Sevinç Yurdem Güçlü Yorumlarıyla Sahne Alacaklar. Ücretsiz Olan Her İki Konser de İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde Saat 20:30'da Başlayacak.

- İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Klasik Türk Müziği Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, özel konserler düzenliyor. 23 Kasım Perşembe günü gerçekleşecek konserde İzmir Büyükşehir Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu, Şef Ahmet Özçağlayan eşliğinde en güzel parçalarını öğretmenler için seslendirecekler. 24 Kasım Cuma günü ise, Şef Hüseyin Çebi yönetmenliğinde, Piyano ve Orkestra Düzenleme Zafer Çebi eşliğinde, solistler Aydın Uştuk, Serkan Ünlü, Bike Baran, Esen Şeyda, desen yıldız ve ikinci bölümün konuk sanatçısı Sevinç Yurdem güçlü yorumlarıyla sahne alacaklar. Ücretsiz olan her iki konser de İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde saat 20:30’da başlayacak.

(YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title