Haberler

İl Milli Eğitim Müdürü Caner'in İncelemeleri

Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Dursunbey ve Manyas ilçeleri milli eğitim müdürleri ve öğretmenleriyle istişare de bulundu.

Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Dursunbey ve Manyas ilçeleri milli eğitim müdürleri ve öğretmenleriyle istişare de bulundu.

Caner, yaptığı yazılı açıklamada, istişare toplantılarında, eğitim ve öğretimde başarının yakalanması, (4+4+4) eğitim sistemine geçişteki problemlerin ortadan kaldırılması konularını görüştüklerini bildirdi.

Balıkesir'in daha önceleri eğitim ve öğretimde çok önemli bir yerde olduğunu ifade eden Caner, ilin, Türkiye'nin sayılı illerinden biriyken bugün hak etmediği bir nokta bulunduğunu kaydetti.

"Bu konuyu enine boyuna masaya yatırmamız lazım. İdareci ve yönetici arkadaşlardan durumun iyileştirilmesi konusunda desteklerine ihtiyacımız var" diyen Canar, açıklamasında, "Ayrıca okulların dinamizmini arttırmak, öğrencileri, eğitim öğretim faaliyetlerinin içine direk olarak entegre etmek için tüm okulların proje ve etkinlik çalışmalarına yoğunlaşması gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Seyhan Kırıcı / Fikriye Susam Uyar

Yayıncı: Harun Kaymaz - BALIKESİR

Kaynak: AA / Yerel

Dursunbey Balıkesir Türkiye Manyas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title