Haberler

Hizan'da "Madde Bağımlılığı" Semineri

Hizan İlçe Müftülüğü'nce hayata geçirilen "Her Ay Bir Konu, Bir Konuk" Projesi kapsamında Hizanlı öğrencilere "madde bağımlılığı" konusunda seminer verildi.

Hizan İlçe Müftülüğü'nce hayata geçirilen "Her Ay Bir Konu, Bir Konuk" Projesi kapsamında Hizanlı öğrencilere "madde bağımlılığı" konusunda seminer verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Uzman Sosyolog Ferhat Polat tarafından İlçe Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminere, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Müftüsü Tahir Erçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliği, Hizanlı öğrencileri madde bağımlılığı konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Madde kullanımının toplumsal bir sorun oluşturduğunu ve giderek artış gösterdiğini ifade eden Erçin, şöyle konuştu:

"Proje kapsamında, Yatılı Kur'an Kursu öğrencilerini, Gençlik Merkezi üyelerini ve lise öğrencilerini madde bağımlılığı hakkında bilgilendirdik. Amacımız öğrencilerimizi madde bağımlılığından uzak tutmak. 300 öğrencinin katıldığı seminerde, maddenin tanımı ve çeşitleri ile ilgili bilgi verildi."

Seminere, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Hizan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title