Haberler

Hi-Jazz Müzik Eğitim Merkezi'nin Çalışmaları

Hi-Jazz Müzik Eğitim Merkezi sahibi Ergin Öztunç ile Özgür Güner, geçtiğimiz yıl vermiş oldukları kurslarla birçok gencin üniversiteye girmelerine destek olduklarını söyledi.

Hi-Jazz Müzik Eğitim Merkezi sahibi Ergin Öztunç ile Özgür Güner, geçtiğimiz yıl vermiş oldukları kurslarla birçok gencin üniversiteye girmelerine destek olduklarını söyledi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Ergin Öztunç ile Özgür Güner, müzik alanında çeşitli aktivitelerle eğitimler verdiklerini belirtti. Yeni kayıtlarının başladığını ve bunun yanında özel yetenek derslerinin de verildiğini anlatan Öztunç, "Her yaşa uygun hobi dersleri verilmektedir. Bizim buradaki en büyük amacımız, hangi kursiyerimiz hangi alanda daha yetenekliyse onu oraya yönlendirmektedir. Sadece ders vermekle yetinmiyoruz. Onların her türlü sorun ve sıkıntılarıyla da bire bir ilgilenmekteyiz. İlimizde başarılı hemşehrilerimizin yetişmesi için sürekli çalışmaktayız. Geçtiğimiz yıl birçok arkadaşımız çeşitli üniversiteleri kazanarak, yollarına devam etmektedirler. Örneğin Melek Çağlar Aydın Adnan Menderes Üniversitesi müzik öğretmenliğini kazandı. Kübra Çermik Karabük Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Tebrize Sürücü Şanlıurfa Harran Üniversitesi müzik öğretmenliğini, Süleyman Eryeşil Şanlıurfa Harran Üniversitesi müzik öğretmenliğini, Merve Sedef Purkuloğlu, Servet Devran, Ferhat Tok, Yağmur Gündüz, Hilal Türkoğlu, Berivan Erik, Serkan Çakmakçı, Yusuf Eren Adıbelli, Feyza Çidan, Ceylan Yiğit, Sümeyye Sayar, Mehmet Zeki Gür de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi müzik öğretmenliği bölümünü kazanmışlardır. Bedirhan Bayat, Nursena Çelik, İremnur Binzet, Akın Birdal Işık, Nurhayat Çapik isimli arkadaşlarımızda ise Van Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazandılar. Usta kadrolarının vermiş oldukları eğitimlerle kursiyerlerimiz daha iyi anlayarak çabuk öğreniyor. Bu yıl ki hedefimizi büyüttük ve daha fazla arkadaşımızın üniversiteye girmesi için çalışmalarımızı hızlandırdık ve kayıtlarımız şu an başladı. Başarılı ve yetenekli olan arkadaşlarımızın mutlaka merkezimizden faydalanmaya bekliyoruz. Kendini geliştirmek ve yeteneğini geliştirmek isteyen arkadaşlarımız bizi Kazım Karabekir Caddesi Tuşba İş Merkezi Kat: 6 No: 35'de bulabilirler" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harran Üniversitesi Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title