Haberler

Hdp Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, Van'da

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Van'da Büyükşehir, Edremik ve İpekyolu belediyelerini ziyaret etti.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Van'da Büyükşehir, Edremik ve İpekyolu belediyelerini ziyaret etti.

Yüksekdağ, beraberinde DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, Eş Genel Başkan Yardımcıları Saruhan Oluç, Yurdusev Özsökmenler, İstanbul Milletvekili Garo Paylan, Van milletvekilleri Adem Geveri, Remzi Özgökçe, HDP Parti Meclisi Üyesi Cüneyt Caniş ile Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki temaslarının ardından Van'a geldi.

İlk olarak Edremit Belediyesini ziyaret eden Yüksekdağ, burada Belediye Başkan Vekili Nurhayat Çelik ile görüştü.

Belediye başkanlarının tutuklamalarına tepki gösteren Yüksekdağ, HDP olarak bütün Türkiye'de, halkların barış içerisinde, kendi kendisini yönetme hakkını savunan bir programı ortaya koyduklarını söyledi.

Yüksekdağ, "Yüzde 13,1 ile elde ettiğimiz başarı, programımızın başarısıdır. Halkımızın kendi kendini idare etme başarısıydı. Ama bu başarıyı hazmedemediler. İnşallah önümüzdeki günlerde, yakın gelecekte çok daha iyi bir başarı elde edeceğiz" dedi.

Beraberindekilerle İpekyolu Belediyesine geçen Yüksekdağ burada Belediye Başkanı Veysel Keser ile yaptığı görüşmenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya'yı ziyaret etti.

Yüksekdağ, yaptığı açıklamada, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde barış isteği ve barış umudunu dile getirmek için alanlara çıkıldığını ifade ederek "Yine çok yoğun bir savaş ortamı içerisinde bu barış dileğini yükseltiyoruz. Barışı diliyoruz yeniden" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Kamuran Yüksek İpekyolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title