Haberler

Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Mezuniyet Sevinci Yaşandı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu, akademisyenler, mezun öğrenciler ile aileleri katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu, bu yıl Resim, Seramik, Geleneksel Türk Sanatları ve Görsel İletişim Tasarımı bölümleri olmak üzere dört ayrı bölümden mezun verdiklerini söyledi. Sanat ağırlıklı bir eğitim verdiklerini ve yoğun bir çalışma saatleri olduğunu belirten Prof. Dr. Dellaloğlu, "Öğrencilerimiz mezun olduktan sonra fakülteleriyle ilişkilerini kesmesinler. Üniversitenizle bağınızı koparmayın. Biz de bu konuda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Eğitiminize kurumsal olarak belki son vermiş olabilirsiniz. Ancak hayatla bağlantınızı estetik ve entelektüel olarak sürdürmeye devam edin. Okul ancak sizin için bir temel olabilir. Bu temeli daha nitelikli bir şekilde sürdürebilmek sizin elinizde. Öğrencilerimizin ailelerine de çok teşekkür ediyorum. Sizlerin emeği olmadan öğrencilerimiz buralarda olamazlardı. Mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ali Yalçın da konuşmasında bugünün öğrencilerin mezun olarak hayata atıldığı bir gün olduğunu belirterek, "Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen başta aileleri olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Genç arkadaşlarımıza da bundan sonraki yaşamlarında üstün başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından bölümlerin tanıtım filmleri izletildi ve bölümlerinde dereceye giren öğrencilerin ödülleri ve belgeleri takdim edildi. Fakülte birincisi olan Geleneksel Türk Sanatları bölümü öğrencisi Çiğdem Palancı, ödülünü ve belgesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın'dan aldı.

Tören mezun öğrencilere diplomalarını ve belgelerinin verilmesinin ardından, öğrencilerin keplerini fırlatması ile sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title