Haberler

Gökhan Gönül'den Açıklamalar

Fenerbahçe'nin Genç Yıldızı Gökhan Gönül, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Psv Eindhoven Karşısında Aldıkları Galibiyetle Matematiksel Olarak Gerçekleşmese de Gruptan Çıkmayı Büyük Oranda Garantilediklerini Belirterek, "Bir Üst Turda da Güzel Maçlar Çıkartıp, Daha İyi Yerlere Gelmeyi Hedefliyoruz" Dedi.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Gökhan Gönül, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven karşısında aldıkları galibiyetle matematiksel olarak gerçekleşmese de gruptan çıkmayı büyük oranda garantilediklerini belirterek, "Bir üst turda da güzel maçlar çıkartıp, daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz" dedi.

Sarı-lacivertli futbolcu Gökhan Gönül, Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven karşısında aldıkları galibiyetle gruptan çıkmayı büyük oranda garantilediklerini söyleyen genç futbolcu Gökhan Gönül, "Henüz matematiksel olarak gerçekleşmedi, ama yüzde 90 gruptan çıktık gibi. Bir üst turda da güzel maçlar çıkartıp, daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Hedefimiz sadece bu yıl değil, bundan sonraki yıllarda da başarılı sonuçlar almak. İnşallah Barcelona ile final oynarız. Barcelona'nın finale kalacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'ın FC Liverpool karşısında aldığı farklı mağlubiyete üzüldüklerini belirten Gökhan Gönül, "Beşiktaş ezeli rakibimiz olduğu kadar kardeşimiz sayılır. Beşiktaş'ın Liverpool'a bu şekilde yenilmesi bizi gerçekten üzdü. Bu bize artı bir motivasyon oldu ve 'PSV Eindhoven'a burada sahayı dar edeceğiz' düşüncesiyle sahaya çıktık. Beşiktaş camiası şu an çok üzgün. Biz de onlar kadar üzgünüz. İnşallah en kısa zamanda toparlanırlar" dedi.

Her Türk gencinin olduğu gibi Ay-yıldızlı formayı giymenin düşlerini süslediğini ifade eden Gökhan Gönül, "Fatih hocamızın futbol bilgisine güveniyorum ve oyuncu seçimlerinde yanılacağını düşünmüyorum. Benim çağrılmam önemli değil, önemli olan A Milli Takım'ın başarısı. Norveç ile deplasmanda Türk futbolunu yakından ilgilendiren bir maç oynayacağız. Bu önemli maç öncesi birlik olmalıyız. İnşallah oradan galibiyetle dönerek, Avrupa Şampiyonası'na gideriz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye zamanında geldiğini düşündüğünü belirten genç futbolcu Gökhan Gönül, "Fenerbahçe'ye, basamakları birer birer çıkarak geldim. Gençlerbirliği Oftaşspor'u 3. Lig'den Süper Lig'e taşıdık. Bu süreçte zorluk derecesi yüksek ve stresli maçlara alıştım. Elimden gelen her şeyi sahada vermeye çalışıyorum'' dedi.

Teknik Direktör Arthur Zico'nun söylediği 'Yedek, as ayrımı yok' düşüncesini futbolcular olarak kanıtladıklarını belirten Gökhan Gönül, Beşiktaş ile oynadıkları derbi maçında tartışılan faul pozisyonuyla ilgili olarak ise, "Bu pozisyon için kimi faul, kimi de faul diyor. Herşeyden önce hakemin verdiği bir faul kararı ve düdüğün duyulmaması sonucunda gelen bir gol var. Hakemin düdüğünü ben de duymadım. Düştüğümde takım arkadaşlarımın koştuğunu görünce ben de hareketlendim. Eğer bu pozisyon gol olmasaydı, gündeme bile gelmezdi" ifadelerini kullandı.

(İY-İY-OK-S)

08.11.2007 20:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title