Haberler

Giresun'da Sporun Geliştirilmesi

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Soner Mağden, Giresun'daki Spor Faaliyetlerinin Yetersiz Olduğuna Dikkat Çekerek Sporun Daha Geniş Kitlelere Ulaştırılması İçin İldeki Spor Kulüplerine Önemli Görevler Düştüğünü Söyledi.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Soner Mağden, Giresun’daki spor faaliyetlerinin yetersiz olduğuna dikkat çekerek sporun daha geniş kitlelere ulaştırılması için ildeki spor kulüplerine önemli görevler düştüğünü söyledi.

Giresun'da lisanslı sporcu ve kulüp sayısında önemli artış olduğunu belirten Mağden, bunun il genelindeki sportif faaliyetlere yansımadığını kaydetti. İldeki sportif faaliyetlerin yetersiz olduğunu kaydeden Mağden, spor kulüplerinin sportif faaliyetlere katılmamaları halinde çocuk ve gençlerin istihdam edilecek mekanların olmayacağını savunarak kulüplere çağrıda bulundu.

Mağden, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak takım sporları ve ferdi branşlara katılacak spor klüplerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

(AÇ-MU-Y)

09.10.2007 16:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title