Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Giresun milletvekili adayı Mehmet Geldi, milletvekili seçildiği takdirde Giresun'u TBMM'de en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

AK Parti Giresun milletvekili adayı Mehmet Geldi, milletvekili seçildiği takdirde Giresun'u TBMM'de en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Geldi, il merkezinde faaliyet gösteren Dereli Yuva Köyü Derneği'nde düzenlenen toplantıya katılarak yöneticilerle bir süre sohbet etti. AK Parti hükümetinin bugüne kadar Giresun'a önemli hizmetler verdiğini, bu hizmetlerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade eden Geldi, "Geçtiğimiz günlerde Yuva Köyü'nü ziyaretimizde vatandaşların tepki gösterdiği ve bizi köyden kovduklarına yönelik bazı gazetelerde haberler yayınlanmıştı. Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı bilinmelidir" dedi.

Geldi, AK Parti hükümetinin tüm vatandaşlara her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalıştığını, gelecek dönemde de bunun devam edeceğini ifade ederek, şöyle konuştu.

"Hiçbir vatandaşımızı birbirinden ayırmadık. Bunun karşılığını da halkımız bizlere oylarıyla vermiştir. Bundan sonra da verecektir. Halkımızın ilgisinden çok memnunuz. Bunun sandığa yansıyacağını düşünüyoruz. Milletvekili seçildiğim takdirde Giresun'u TBMM'de en iyi şekilde temsil edeceğim. Halkımızdan bu konuda destek ve yetki istiyorum. "

Toplantıya, Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Abdullah Önal, İl Genel Meclisi Üyesi Şükrü Kahraman, Yuva Köyü Derneği Başkanı İbrahim Erhan, Yuva Köyü Muhtarı Muammer Bektaş ve dernek yöneticileri katıldı.

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title