Haberler

57. Alay'a Vefa Yürüyüşü, Çanakkale Zaferi'nde kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Piyade Alayı Şehitleri'ni anacak

Güncelleme:

Çanakkale Zaferi'nde kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Piyade Alayı Şehitleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 25 Nisan'da düzenleyeceği '57. Alay'a Vefa Yürüyüşü' ile anılacak. Anma töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve binlerce gencin katılımıyla yapılacak. Yürüyüş programı, 24 Nisan'da başlayacak etkinliklerle devam edecek ve 25 Nisan'da Conkbayırı'nda sona erecek. Ayrıca Şehitler Abidesi'nde de anma programı düzenlenecek.

Çanakkale Zaferi'nde kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Piyade Alayı Şehitleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 25 Nisan'da düzenleyeceği "57. Alay'a Vefa Yürüyüşü" ile anılacak. Anma töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve binlerce gencin katılımıyla yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, geleneksel hale gelen "57. Alay'a Vefa Yürüyüşü" 25 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek. Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında düzenlenecek "57. Alay'a Vefa Yürüyüşü" için 81 ilden gelecek gençler Çanakkale'de buluşacak. Anma programı her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 - 25 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. "57. Alay'a Vefa" yürüyüşü programına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile binlerce genç katılacak.

Binlerce genç Çanakkale'ye gelecek

Çanakkale'deki etkinliğe katılacak olan gençler, 24 Nisan Çarşamba günü gruplar halinde şehre gelecek. Kocadere kamp alanında toplanacak olan gençler, burada belgesel gösterimi, kum sanatı gösterisi, Çanakkale tarihi anlatımları, hatıra fotoğrafı stantları ve mevlid-i şerif programına katılacak. Aynı gün, mehteran ve tiyatro gösterimi ekinlikleri de düzenlenecek.

Bakan Bak, sabah namazının ardından yürüyüşü başlatacak

Yürüyüşün gerçekleşeceği 25 Nisan'daki program, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın saat 05.00'te gençlere yarma çorbası ikramı ile başlayacak. Sabah namazının ardından Bakan Bak, mehteran eşliğinde 57. Alay'a Vefa Yürüyüşü'nü başlatacak. Yürüyüş, Conkbayırı'nda sona erecek.

Conkbayırı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, anıta çelenk konulması, Kur'an-ı Kerim tilaveti, Bakan Bak'ın konuşması, temsili alay sancağının devir teslimi ile devam edecek olan program, askeri bandonun vereceği konser ile tamamlanacak.

Şehitler Abidesi'nde de anma programı düzenlenecek

Günün son programı ise Şehitler Abidesi'nde düzenlenecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayacak program, Dr. Osman Aşkın Bak'ın abideye çelenk koyması ile devam edecek. Bakan Bak'ın burada gençlere hitabının ardından Solotürk gösterisi düzenlenecek.

Anma programı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın, gençlerle birlikte şehitliklere karanfil bırakmasıyla sona erecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Gençlik ve Spor Bakanı Çanakkale Zaferi Osman Aşkın Bak Çanakkale Gençlik Piyade Spor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
title