Haberler

Gaün'de Tıp Fakültesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu tarafından Halep halkı için düzenlenen kermeste elde edilen gelir, Rektör Prof. Dr. Ali Gür tarafından İl Müftüsü Ahmet Çelik’e takdim edildi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu tarafından Halep halkı için düzenlenen kermeste elde edilen gelir, Rektör Prof. Dr. Ali Gür tarafından İl Müftüsü Ahmet Çelik'e takdim edildi.

GAÜN Tıp Fakültesi Dekanlığında gerçekleşen töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Gür, "Halep'te ciddi travma yaşayan kardeşlerimize evimizi, yüreğimizi, sofralarımızı açtık ama bu yetmiyor. 5 Buçuk yıldır bu ıstırap yaşandığı için son gelişmeler ışığında elimizde olanı mümkün olduğu kadar onlarla yeniden paylaşmak amacıyla öğrencilerimizin yaptıkları bu yardım çok önemli" dedi.

Önce İlahiyat Fakültesi arkasından Tıp Fakültesinin bu konuda çok duyarlı olduğunu belirten Prof. Dr. "Sağlık alanında sadece yaralarını sarmıyoruz onların gönül tellerine de dokunarak gönüllerini de sarıyoruz. Bu açıdan öğrencilerimizi, Tıp Fakültesindeki duyarlı kardeşlerimizi bu işe öncülük ettikleri için tebrik ediyorum. Bundan sonra da gelecekte diğer fakültelerimiz de bu işle devam edecekler ve bu mutluluk zinciri inşallah Halep'e çok hızlı ulaşacak. Bunu da en doğru yöntemle Müftülük aracılığıyla Diyanet Vakfımızın ulaştıracağını biliyoruz. Yaptıkları işlerin, yardımların da farkındayız. O yüzden de onlara teslim ettik. Onlara ulaştığı zaman da bundan mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı.

Böyle gençlerin olduğu sürece birçok problemin üzerinden çok rahat geleceğimize inandıklarını söyleyen İl Müftüsü Ahmet Çelik, üniversite gençliğinin bu duyarlılığından duyduğu mutluluğu ifade etti. Tıp Fakültesinin sadece bedensel yaraları değil gönül yaralarını da sardığını kaydeden İl Müftüsü Çelik, "Rektörümüz Prof. Dr. Ali Gür'ün bu yardımların Müftülüğümüz eliyle Halepli kardeşlerimize ulaştırılmasındaki güveni için teşekkür ederiz. En kısa zamanda bu yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Geçtiğimiz günlerde sınırımıza 20 kilometre alan içerisinde yaptığımız ziyarette birçok eksiklik tespit ettik. Bu para birçok aile için şu kış şartlarında giysi, ayakkabı gibi temel ihtiyaçların giderilmesinde kullanılacak" diye konuştu.

Törene, Rektör Prof. Dr. Ali Gür, İl Müftüsü Ahmet Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Zeki Çelen ve GAÜN Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu öğrencileri katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Ahmet Çelik Yerel Haberler

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title