Haberler

Fatsa'da Çifte Sergi Açılışı

Ordu'nun Fatsa İlçesinde, Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü Tarafından Bolaman ve Yalıköy Beldelerinde Açılan Makine Nakışı Kurslarını Başarıyla Bitiren Kursiyerlere Belgeleri Verildi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından Bolaman ve Yalıköy beldelerinde açılan makine nakışı kurslarını başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri verildi.

Bolaman beldesinde kurs öğretmeni Selma Ekiz, Yalıköy beldesinde ise Kısmet Çalışkan tarafından verilen makine nakışı kurslarını tamamlayan kursiyerlere başarı belgelerinin verilmesi için tören düzenlendi. Törenlere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atilla Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, Halk Eğitim Merkez Müdürü Mahmut Karabulut, kursiyer ve yakınları katıldı. Belge töreninde bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkez Müdürü Mahmut Karabulut, amaçlarının yaygın eğitim faaliyetlerini ilçede tüm yerleşim bölgelerine yaymak ve halkın çoğunluğunu kurslardan geçirerek eğitmek olduğunu belirtti. Halk Eğitimi Merkezi olarak 30 dalda çeşitli kurslar açtıklarını ifade eden Karabulut, “Bu kursların bazıları haftanın her günü, bazıları birer günlük, bazıları ise akşamları veya hafta sonlarıdır. Yani merkezimiz haftanın her günü sabah 08.00'den akşam 21.00'e kadar açıktır ve halkımızın hizmetindedir” diye konuştu.

(MY-SA)

30.05.2007 18:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title