Haberler

Envar, Matematik Olumpiyatlarında Madalyaları Topladı

Özel Antalya Envar İlköğretim Okulu Öğrencileri, Geçtiğimiz Hafta Sonunda Manavgat Koleji Tarafından Düzenlenen, Matematik Olimpiyatında 5 Madalya Kazanarak Önemli Bir Başarıya Daha İmza Attı.

Özel Antalya Envar İlköğretim okulu öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonunda Manavgat Koleji tarafından düzenlenen, Matematik olimpiyatında 5 madalya kazanarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Toplam 68 okul ve bin 25 öğrencinin katıldığı, Matematik Olimpiyatlarında aldığı madalyalarla eğitimdeki başarısını taçlandıran Envar İlköğretim Okulu öğrencilerinden, 6. sınıflarda Muhammed Muharrem Akçay il birincisi olarak altın, 7. sınıflarda Ahmet Serhat Kırıcı ikinci olarak altın, 7. sınıflarda Yahya Esad Özdemir üçüncü olarak gümüş, 5. sınıflarda Osman Talha Uçar beşinci, Onurcan Yazar ise altıncı olarak bronz madalya kazandı.

Özel Envar İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Sözen, “Bilgi çağının dünya insanı olarak topluma kazandırmaya çalıştığımız öğrencilerimizin gösterdikleri başarılarla gururlandık. Emek-sabır ve sevgi isteyen bu süreçte, öncelikle velilerimize, öğrencilerimize ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

(AT-AT-Y)

22.05.2007 15:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title