Haberler

Engelliler Kumaş Abajur Yapıyor

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından engellilere yönelik olarak kumaş abajur yapma kursu açıldı.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) tarafından engellilere yönelik olarak kumaş abajur yapma kursu açıldı. Kursta, 18 zihinsel engelli genç kız ve erkek, aldıkları bilgileri pratiğe de geçirme imkanı buluyor. Yaşları 11-30 arasında değişen zihinsel engelliler, kumaş abajur yapmanın yanı sıra, desen işleme ve boyama konusunda da teorik ve pratik bilgiler alıyor.

Ailelerinin de yalnız bırakmadığı 18 zihinsel engellinin katıldığı kumaş abajur yapma eğitimi, 4 ay boyunca devam edecek..

KAPEM 'in ana idari hizmet binası konumundaki Paşa Konağı'nda her hafta Cumartesi günü 6 saati aşkın El Sanatları Öğretmeni Sevil Özkaya tarafından kumaş abajur yapma eğitiminden

geçen eğitilebilir

zihinsel engelli 18 genç kız ve erkek, 28 Temmuz 2012

tarihinde sona erecek kurs çalışmalarının ardından, kurs boyunca ürettikleri ürünleri sergileme imkanı da bulacak.

08.05.2012 09: 45: 54

TSI

NNNN - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kapadokya Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title