Haberler

Elazığ Zülfü Ağar Pmyo'da Tören

Mesleğe ilk adımı atan 165 kişiye diplomaları verildi.

Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulunda (PMYO), mesleğe ilk adımı atan 165 kişiye diplomaları verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Zülfü Ağar PMYO'da, Soma'da meydana gelen maden faciasından dolayı mezuniyet töreni yerine sade bir yemin töreni düzenlendi. Okulun 12. dönem mezunu 165 kişi, diploma alarak yemin etti.

Törende konuşan Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, polislerin, insanların hak ve hukukunu bilmesi ve bunları profesyonelce koruyacak niteliğe sahip olması gerektiğini kaydetti.

Polis adaylarından meslek hayatları boyunca kendilerini geliştirmeye devam etmelerini isteyen Koçak, "Yüksek standartlarda hizmet, insan hak ve hürriyetlerinin en mütekabil şekilde öne alındığı ortamın sağlanmasıdır. Bunun da en uç noktasını sağlayanlar sizlersiniz. Bunu yapabilmek derin bir vatandaş ve insan sevgisiyle mümkündür" ifadesini kullandı.

Okul Müdürü Nurettin Önsoy da görevlerinin huzurlu bir ortamı tesis etmek olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından okul birincisi Yaşar Belveren, yaş kütüğüne plaka astı.

Dereceye girenlere ödül ve diplomaları, Vali Koçak ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Törene, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, şube müdürleri, öğrenciler ve aileler katıldı. - Elazığ

Kaynak: AA / Yerel

Elazığ Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title