Haberler

Edirneli Kadın Girişimcilerden, Vali Şahin'e Teşekkür Ziyareti

Edirne Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Elmas Aslan ve Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar Doğal Ürünler Pazarında organik ürünler satan kadınlar, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i ziyaret etti.

Edirne Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Elmas Aslan ve Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar Doğal Ürünler Pazarında organik ürünler satan kadınlar, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

Edirne Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Elmas Aslan, Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar Doğal Ürünler Pazarının açılışındaki desteklerinden dolayı Vali Dursun Ali Şahin'i ziyaret ettiklerini söyledi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Edirne kadın istihdamı bakımında Türkiye'nin en önde gelen illerinden biri. Çalışan ve üreten kadın her zaman daha özgüvenli olur ve aile ekonomisine katkı sağlar. Biz de kadınlarımızın ürettikleri pazarlamasını yapabileceği bir pazar açtık ve burada el emeği göz nuru ürettikleri ürünleri satıyorlar. Böyle girişimlere her zaman destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Ayrıca valilik olarak il genelinde kadınlarımıza yönelik meslek edindirme kurslarına devam ediyoruz" dedi.

Kendi ürettikleri ürünlerden Vali Şahin'e hediye eden Kadın Girişimciler daha sonra fotoğraf çektirdi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Ali Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title