Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanlığı'na Bahri Dinar yeniden seçildi.

Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanlığı'na Bahri Dinar yeniden seçildi.

Dernek binasında gerçekleştirilen seçimin ardından konuşan Dinar, derneğin yeni bir oluşum olmasına rağmen, Türkiye'de çok fazla tanındığını söyledi.

Kentin kültürüne ve değerlerine sahip çıkarak Edirne'yi dünyaya tanıttıklarını anlatan Dinar, "Biz sadece tava ciğer değil, Edirne ve Edirne'nin tüm sesini duyurmaya çalışıyoruz. Edirne, Osmanlı Devleti'ne yaklaşık 100 yıl başkentlik yapmış bir şehirdir. Bu bağlamda değerlerimizi derneğimizin yaptığı çalışmalar ve etkinliklerle fazlasıyla korumaya çalışıyoruz. Bu arada, dernek başkanlığı ve yönetim kurulu seçimimiz 2 yılda bir yapılıyor. Seçimde bana gösterdikleri destekten dolayı dernek arkadaşlarıma ve Edirnelilere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

-İpsalaspor: 0 - DSİ Spor: 1-

Edirne 1. Amatör Lig'de DSİ Spor, İpsalaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.

İpsala Şehir Stadı'ndaki karşılaşmanın ilk yarısı DSİ Spor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi, ikinci yarıda başka gol olmayınca maç konuk takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

Soğuk nedeniyle sporcu ve seyirciler zor anlar yaşadı.

Muhabir: Cihan Demmirci - İsmail Aliş

Yayıncı: Kemal Kaymak - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Dinar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title