Haberler

"Yıldırım'ın 50 Yılını Planlayacağız"

Güncelleme:

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, "Bizim hedeflerimiz birkaç yıllık değil. Yıldırım'ın 40-50 yılını planlayacağız" dedi.

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, "Bizim hedeflerimiz birkaç yıllık değil. Yıldırım'ın 40-50 yılını planlayacağız" dedi.

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, BursaRay istasyonlarında vatandaşları selamladı. Edebali'ye İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ile belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. AK Partililer, işlerine giden vatandaşlara kolaylıklar dileyip, meyve suyu ve kek ikram eti.

AK kadrolar daha sonra Güllük Mahallesi'ne geçip esnafı dolaştı. İşyerlerine tek tek girerek sohbet eden ve hal hatır soran AK Partililer, Güllük ve Ortabağlar mahallerinde Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kaşifoğlu'nun, Mimarsinan Mahallesi'nde ise Şükrü Köse'nin seçim bürolarının açılışını yaptı.

Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, milletin teveccüh göstermesi durumunda, belediye imkanlarından tüm vatandaşlara eşit biçimde yararlanma imkanı sunan bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini söyledi. Edebali, "Geleceği ilgilendiren kararların alınmasında halkın katılımı, kurumlar arası bütünleşme ve uyum sağlanarak hizmet çıtası yükseltilecek. Gayemiz halka hizmeti daha çağdaş, istenilen ve arzu edilen biçimde sağlamaktır. Yıldırım, geçmişini iyi analiz eden tarihi geçmişine sahip çıkan ancak geleceğini iyi planlayan, çağdaş kentlerin bütün standartlarını hedefleyen bir anlayışla yönetilecek. Önceliğimiz gençlerimiz olacak. Bizim hedeflerimiz birkaç yıllık değil. Yıldırım'ın 40-50 yılını planlayacağız. Bu anlayış gençlerimizi ve çocuklarımızı düşünerek yapılacak bir uygulamayla olacak. Desteğinizle Yıldırım'da diriliş dönemi dediğimiz; planlı, şehir kültürüne uyan, yeşil alanı çok, çocuk ve gençlere gereken olanakları sağlanmış bir hedefe yürüyeceğiz. Bu yolun her anında sizler mutlaka olacaksınız. Size rağmen değil beraber bir gelişme anlayışını ortaya koyacağız. Yıldırım için alınacak her kararda sizin katkınız olacağı için Yıldırım'ı birlikte dönüştürmüş olacağız" diye konuştu.

Edebali'nin seçim çalımalarına AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Öztürk ve Mustafa Kemal Şerbetçioğlu da destek verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Hakkı Edebali Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title