Haberler

Düzce Valiliği İl Özel İdaresi, Kendi Menfezlerini Üretecek

Güncelleme:

Düzce Valiliği İl Özel İdaresi, yeni bir yatırım ile kendi menfezini kendisi üretecek. Dere yataklarında kullanılan yuvarlak menfezler yerine dikdörtgen menfezler üretilecek ve bu üretim ilin ihtiyaçlarına ekonomik olarak cevap verecek.

DÜZCE(İHA) – Düzce Valiliği İl Özel İdaresi, yeni bir yatırım ile kendi menfezini kendisi üretecek. Aşırı yağış alan Düzce'de dere yataklarında köprü geçişlerinde kullanılan tıkanmalara neden olan yuvarlak menfez yerine dikdörtgen menfez kullanılacak, bunların da üretimini kendisi yapacak.

Dere yataklarında su geçişini sağlayan yuvarlak menfezler artık Düzce'de kullanılmayacak. Yıllık ortalama 450-500 bin ton taş üretimi yapan, kendi beton santrali bulunan Düzce İl Özel idaresi kurduğu tesis ile kendi kutu menfezini kendisi üretecek. Kurulacak tesiste bire iki, ikiye üç, üçe beş şeklinde kutu menfezler üreterek özellikle 2022- 2023 yılında yaşanan sellerde hasar gören yerlerde kullanılacak. Daha ekonomik olarak yapılacak olan üretim ilin ihtiyaçlarından sonra başka kurumlara da bunları verebilecek.

Düzce Valisi Selçuk Aslan'da, İl Özel İdaresi asfalt plenti şantiyesinde incelemelerde bulunarak, çalışmaları devam eden menfez imalat alanı hakkında Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen'den bilgi aldı.

Vali Aslan, ilin önemli bir ihtiyacının özel idare tarafından sağlanmasının önemli olduğunu belirterek "Menfez imalatına başlamamız önemli bir imkan sunacak" dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç'ta kutu menfezlerin Düzce'de üretilecek olmasının çok büyük bir avantaj olacağını söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Valiliği Düzce Yerel Haberler Doğal Afetler Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title