Haberler

DP Aydın Merkez İlçe'de Sarcan Dönemi

Demokrat Parti(DP) Aydın Merkez İlçe Teşkilatı'nın ilk kongresi yapıldı.

Demokrat Parti(DP) Aydın Merkez İlçe Teşkilatı'nın ilk kongresi yapıldı. Kongrede, ek listeyle seçime giren Adem Sarcan 'ın listesi seçildi.

DP Aydın İl Teşkilatı binasında yapılan seçime DP Aydın İl Başkanı Serhat Emanet ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede birlik-beraberlik mesajı verilirken, büyükşehirde seçim yarışına girileceği belirtildi. DP Merkez İlçe Başkanı Adem Sarcan yaptığı konuşmada, DP Genel Başkanı GÜltekin Uysal ve DP İl Başkanı Serhat Emanet'e teşekkür etti.

46 rumuzlu davalarına dört elle sarıldıklarını ifade eden Sarcan, "Büyük Önder Atatürk'ün dediği gibi 'Cumhuriyet yüksek karakterli koruyucular ister' söylemini biz kendimize ilke edindik. Bunu hayatımıza geçirdik. Şahsıma fakir dediler,yetim dediler. Çok şükür 'partisini satıp gitti' diyemediler. Son seçimlerde göğsümü siper ederek bayrağı yere düşürmemek için en son sırada milletvekili adayı oldum. Geçtiğimiz dönemlerde herkesin kaçıp gittiği,bir kenara çekildiği zaman bizler bir elin parmakları kadar kaldığımız halde bu mücadeleyi bırakmadık. Aday dahi bulamayacaksınız diyen malum çevreler gerekli cevabı aldılar ve alacaklar" dedi.

"HERKES BİZİ BEKLİYOR"

Teşkilatın içinde büyüdüğünü ifade eden Sarcanİ şunları kaydetti: "Genel Merkezimiz ve İl Başkanım Serhat Emanet bana bu görevi verdiğinde, bu kutsal görevi kabul ettim. Devraldığımız mirası omuzlayarak yükseltmek için her şeyi göze alıp bu görevi üstlenirken tüm teşkilatlarımızın desteğini bekliyoruz. Önümüzde ülkemiz için çok önemli bir yerel seçim var. ve herkes DP'nin ne yapacağını merakla bekliyor. Hem büyükşehir,hem de Efeler Belediye Başkan adayı çıkartacağız. Yepyeni,pırıl pırıl bir yönetim kadrosuyla geliyoruz"

EMANET: "AYDIN SİYASETİNE DAMGA VURACAĞIZ"

Sarcan'ın ardından konuşan DP Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, Aydın'da kendilerini yok sayanlar olduğunu ifade ederken,"Aydın siyasetine damga vuracağız. Büyükşehir ve ilçelerde adaylarımız olacak.Babadan-dededen DP'liyim deyip lokma döktürenleri göreceğiz"şeklinde konuştu.

Sarcan'ın listesi şu isimlerden oluştu: Adem Sarcan, Ramazan Mutlu, Ayhan Karamanoğlu, Muzaffer Yılmaz,Fikret Doğan, İhsan Sert, Adem Altundağ, Nuran Tekbaş, Neriman Arat,Cafer Avcı, Cevat Savaşeri,Turgay Harman,İsmail Toraman,Süleyman Tosalak,Ahmet Akın,Saffet Yalvaç,Muammer Etik,Zeynel Yaman,Mefail Yurtsever - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Demokrat Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title