Haberler

DMW Genel Başkanı Bozçelik: "ESİB projesinden son derece umutluyuz"

Güncelleme:

Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW) Genel Başkanı Ferhat Bozçelik, "DMW olarak TESK ile yaptığımız protokolle TSB ana sponsorluğunda ESİB projesinde birçok sigorta Şirketi ile ESİB projesinin vücut bulması ve sahiplenilmesi, esnafımız nezdinde karşılık bulmasından son derece umutluyuz" dedi.

Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW) Genel Başkanı Ferhat Bozçelik, "DMW olarak TESK ile yaptığımız protokolle TSB ana sponsorluğunda ESİB projesinde birçok sigorta Şirketi ile ESİB projesinin vücut bulması ve sahiplenilmesi, esnafımız nezdinde karşılık bulmasından son derece umutluyuz" dedi.

TESK ile yaptıkları protokolle TSB ana sponsorluğunda Esnafın Sigorta Bilincini Güçlendirme Girişimi (ESİB) projesinde birçok sigorta Şirketi ile ESİB projesinin vücut bulması ve sahiplenilmesi, esnafın nezdinde karşılık bulmasından son derece umutlu olduklarını belirten Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW) Genel Başkanı Bozçelik, "Esnafımız ülkemizin en kadim ve en yaygın meslek grubu olarak milletimiz nezdinde oldukça kıymetli bir yere sahip. Esnafımızın hak ve sorumluluklarını kurumsallaştıran en üst örgüt olan TESK de bu anlamda ülkemiz ekonomisinde önemli bir role sahip. Bu vesile ile esnafımızın gelişiminde ve kurumsallaşmasına önderlik eden, ahiliğin bir nevi babası sayılan Bendevi başkanıma da sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

Bozçelik, "Son yıllarda Covid ve doğal afetler ile sarsılan tüm insanlık ve özellikle ülkemiz büyük bir sınav veriyor. Bu sınav içerisinde esnafımızın da en küçük ticaret esbabı olarak sorun ve sıkıntıları da had safhaya ulaştı. Esnafımızın bu sorunlarına çare olan unsurlardan birisi de elbette ki sigortacılık. Esnafımızın olası riskler karşısında sigorta sayesinde gücünü koruması büyük bir şans. Fakat sigortalanma payına bakılınca esnafımızın bu anlamda sigortaya halen çok yakın olmaması sebebiyle ESİB projesi gibi projeler önemli bir misyonu üstlenmek zorunda. DMW olarak TESK ile yaptığımız protokolle TSB ana sponsorluğunda ESİB projesinde birçok sigorta Şirketi ile ESİB projesinin vücut bulması ve sahiplenilmesi, esnafımız nezdinde karşılık bulmasından son derece umutluyuz. Zira eğitimler sayesinde esnafımız sigorta ürünleri konusunda kafasında ki sorulara cevaplar bulurken ürünleri satın alma konusunda isteği de artmış olacak. Sigortalanma oranı arttıkça riskler karşısında esnafımız daha güçlü ayakta kalacaktır. Sigortacılığın sadece oto sigortalarından ibaret olmadığı; konut, işyeri sigortalarının esnaf için çok önemli olduğunu, ferdi kaza sigortaları ile hayatı durumlarda önemli bir destek alınacağını esnafımız daha iyi anlayacaktır. İşte ESİB böyle bir misyon ile esnafımıza can suyu olacak ve ülkemizin büyük kıymeti olan bu meslek grubuna değer katacaktır" diye konuştu.

TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken'e de teşekkürlerini sunan Bozçelik, "Esnafımız ve sigorta şirketleri ESİB projesinde buluşmaya ve sinerji yaratmaya devam etmelidir" ifadelerine yer verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title