Haberler

Didim Myo Öğrencilerine Araştırma İşbirliği Başlatıldı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu’nun Müdürü Prof. Dr. Atila Yüksel, Çin, Guangzhou Sun-Yat-Sen Üniversitesince düzenlenen ‘Changing Asian Consumption Patterns and Emerging Dilemmas’ temalı konferansa katıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu'nun Müdürü Prof. Dr. Atila Yüksel, Çin, Guangzhou Sun-Yat-Sen Üniversitesince düzenlenen 'Changing Asian Consumption Patterns and Emerging Dilemmas' temalı konferansa katıldı.

Sunulan tebliğle, 'Stratejik Turizm Planlarına' yönelik uluslararası yeni araştırma gündemi oluşturularak, Didim Meslek Yüksekokulu öğrencileri için çift diploma olanaklarının da görüşüldü. Bu süreçte dünya turizm pazarında önemli bir yer almaya başlayan Çinli turistlerin tutum ve davranışlarının daha iyi anlaşılabilmesi için Sun-Yat-San Üniversitesi'nden akademisyenlerle 'Araştırma İşbirliği' başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Çin Halk Cumhuriyeti Guangzhou Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title