Haberler

Denizli Büyükşehir'den 7 Noktaya İtfaiye Hizmet Binası

Denizli büyükşehir belediyesi 7 bölgeye itfaiye hizmet binası inşa ediyor.

Denizli büyükşehir belediyesi 7 bölgeye itfaiye hizmet binası inşa ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, itfaiye hizmetlerinde kaliteyi daha da artırmak için ihtiyaç duyulan bölgelere yeni hizmet binaları kazandırmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında hayata geçecek çalışmayla Babadağ, Baklan, Çal, Honaz, Acıpayam ile Çameli'nin Kirazlıyayla ve Kalınkoz mahallelerine modern standartlarda itfaiye hizmet binası inşa edecek. Toplam 7 noktaya yapılacak itfaiye hizmet binalarıyla vatandaşların can ve mal güvenliği daha güçlü bir şekilde sağlanacak.

"CAN VE MAL GÜVENLİĞİ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİYOR"

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın kentin her noktasında hizmet verdiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "İnsanlarımızın can ve mal güvenliği bizim için her şeyden önce geliyor. Bu doğrultuda kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de modern itfaiye hizmet binaları kurduk" dedi.

Eksik görülen bölgelerde de itfaiye hizmet binalarının kurulacağını ifade eden Başkan Zolan, "121 Dev Proje kapsamında Babadağ, Baklan, Çal, Honaz, Acıpayam ile Çameli'nin Kirazlıyayla ve Kalınkoz mahallelerine modern itfaiye hizmet binaları inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

PROJE 1 YIL İÇERİSİNDE HAYATA GEÇECEK

Çalışmaların bir yıl içerisinde bitirileceğini de müjdeleyen Başkan Zolan konuşmasını şöyle tamamladı:

"Avrupa standartlarında donanıma sahip araç, ekipman ve personel ile Denizlimizin gece gündüz hizmetinde olan bir itfaiye teşkilatına sahibiz. Vatandaşlarımızın canına tek bir zarar gelmemesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz." - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Babadağ Denizli Baklan Çal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title