Haberler

Çepni Güven Tazeledi

Bursa Kent Konseyi’nin 4. genel kurulunda mevcut başkan Hasan Çepni, oy birliğiyle tekrar başkanlığa seçildi.

Bursa Kent Konseyi'nin 4. genel kurulunda mevcut başkan Hasan Çepni, oy birliğiyle tekrar başkanlığa seçildi.

Merinos AKKM Uludağ Salonu'nda yapılan 4. olağan genel kurulda, Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, kent konseylerinin hemşerilik şuurunun geliştirilmesi, şehrin haklarının korunması, sürdürülebilir kalkınma, sosyal yardımlaşma gibi birçok konuda çalışan yerel parlamento olduğunu söyledi. Çepni, "Alınan kararlar, belediye meclisinde gündeme alınarak değerlendirilir. Şehrin yönetimine katkı sağlanır. Bir çatı kuruluşu olan Bursa Kent Konseyi de 17 ilçeyi kapsayan, herkese hitap eden, tüm dinamikleri kapsayan bir kuruluştur. 4 meclis, 30 çalışma gurubu ile Türkiye'nin en büyük kent konseyi olan Bursa Kent Konseyi, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe'nin destekleriyle senede 2500 faaliyet yapabilecek duruma gelmiştir. Bursa Kent Konseyi, son 6 aydaki performansıyla aylık 250 programa ev sahipliği yapmıştır. Bu süreçte destek veren yürütme kuruluna, meclislere ve çalışma gruplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Divan başkanlığına Faruk Anbarcıoğlu, divan üyeliklerine ise Mustafa Sarı ve Arif Çelenk seçildi. Tek adayın olduğu genel kurulda mevcut başkan Hasan Çepni, açık oylama usulü yapılan seçimde oy birliğiyle tekrar başkanlığa seçildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Çepni Merinos Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title