Haberler

Çaylar ve Meyve Suları Bayraklı Belediyesi'nden

Bayraklı Belediyesi, Ramazan ayında nedeniyle ilçenin 11 farklı noktasında kurduğu iftar sofralarında günde 4 bin vatandaşı ağırlıyor.

Bayraklı Belediyesi, Ramazan ayında nedeniyle ilçenin 11 farklı noktasında kurduğu iftar sofralarında günde 4 bin vatandaşı ağırlıyor.

Bayraklı Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle ilçenin 11 farklı noktasında iftar çadırı kurdu. Kurulan iftar sofralarında günde yaklaşık 4 bin kişi ağırlanırken, vatandaşlar birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte orucunu açıyor. Belediye ekipleri tarafından ayrıca, teravih namazı öncesi ve sonrası, camideki vatandaşlara ikram araçları ile sıcak çay ve soğuk meyve suyu çeşitleri ikram ediliyor. Belediyenin bu hizmeti vatandaşlarında takdirini topluyor.

Ramazan ayı öncesinde ilçedeki tüm camilerin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Ekiplerimiz camilerimizin eksiklerini giderdi, temizlik çalışmaları yaptı. 11 farklı noktada iftar sofraları kurduk. Günde 4 bin kişi bu sofralarda oruçlarını açıyor. Şimdide teravih namazı öncesi ve sonrası ikram araçlarımız camilere giderek orada çay ve meyve suyu servisi yapıyor. Bu hizmetimiz hem büyük ilgi gördü hem de beğeni kazandı. Bu da bizi ayrıca mutlu etti" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title