Haberler

Büyükşehir Belediyesi'nden Sanatsal Kavşak Çalışmaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Şehrin Giriş Çıkış Noktalarında Bulunan Kavşaklarda Yaptığı Sanatsal Çalışmalar, Vatandaşların Beğenisini Topluyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin giriş çıkış noktalarında bulunan kavşaklarda yaptığı sanatsal çalışmalar, vatandaşların beğenisini topluyor.

Özellikle Tugay Kavşağı'na yapılan sanatsal tasarım uygulaması görenlerden tam not alırken, Çimento Kavşağı ve Kilis yolu üzerinde yapılan çalışmalar da devam ediyor. Tugay Kavşağı'na yonca yapraklı bir köprülü kavşak yapan Büyükşehir Belediyesi, yine bu kavşak üzerine yaptığı sanatsal tasarım uygulamasıyla şehrin girişinde modern ve estetik bir görüntü oluşturdu. İki adet çelik konstrüksiyon ile bunların arasına yapılan ve şehrin Gazilik nişanını simgeleyen tasarım, şehrin girişine sanatsal bir yön katıyor.

Kavşaklarda uygulanan projeleri gören vatandaşlar, bu tür sanatsal yapıların Gaziantep'e ayrı bir güzellik kattığını belirttiler.

(TB-OÇ-Y)

09.11.2007 16:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title