Haberler

Büyük Basketbol Erkekler Ligi'nde Şampiyon Aygemspor Oldu

Aydın Büyük Erkekler Basketbol Ligi final karşılaşmasında Aydın Belediyesporgücü ile karşılaşan AYGEM Spor rakibini 63-57'lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu.

Aydın Büyük Erkekler Basketbol Ligi final karşılaşmasında Aydın Belediyesporgücü ile karşılaşan AYGEM Spor rakibini 63-57'lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu. AYGEM Spor'lu basketbolcular karşılaşmanın sonunda büyük sevinç yaşadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Belediyesporgücü, ilk beş dakikada rakibine üstünlük sağladı. AYGEM Spor daha sonra oyuna ağırlığını koyarken, ilk periyodu 16-12'Lik skorla önde kapattı.

Dişe diş geçen ikinci periyot sonucunda skor 33-33'e geldi. Çekişmeli geçen üçüncü periyod, 49-44'lük skorla sona erdi. Son periyoda AYGEM Spor hızlı başladı. Hızlı hücumlarla farkı artıran sert şekilde bir savunma yaptı. Belediyegücü, dış atışlarda başarı sağlayamayınca karşılaşma 63-57'lik skorla AYGEM lehine sona erdi.

NOTLAR

Gergin geçen karşılaşma sonunda düzenlenen kupa töreninde her iki takımda birbirini alkışladı.

-Atatürk Kapalım Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 200 kişi izledi.

-Karşılaşmayı Aydın Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Göksel Özdemir, Şube Müdürü Ali Haydar Aras, Basketbol İl Temsilcisi Murat Köklü ile birlikte takip etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title