Haberler

Burdur Valisi Türker Öksüz Engelliler Okulu ve Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Güncelleme:

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Burdur Valisi Türker Öksüz, Engelliler Okulu ve Engelliler Derneği'ni ziyaret ederek engelli çocuk ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Vali Öksüz, engelli kardeşlerin hayatta olmaları ve her alanda var olabilmeleri için gayret gösterdiklerini belirtti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelliler Okulu ve Engelliler Derneğini ziyaret eden Burdur Valisi Türker Öksüz ; "Engelli kardeşlerimizin hayatta olmaları, hayatın her alanında olmaları, ekonomik, sosyal, eğitimsel, her alanda var olabilmeleri için elimizden gayreti gösteriyoruz" dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Burdur Valisi Türker Öksüz ve protokol üyeleri Burdur Özel Eğitim ve Uygulama Okulu, Burdur Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği ve Engelsiz yaşam Bakım ve Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek engelli çocuk ve vatandaşlar ile bir araya geldi. İlk olarak Özel Eğitim ve Uygulama Okulunu ziyaret eden Vali Öksüz'ü burada öğrenciler zeybek ve oratoryo gösterisi ile karşıladı. Daha sonra öğrenciler ile birlikte pasta keserek günlerini kutlayan Vali Öksüz ve protokol üyeleri öğrencilerle bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi. Okulda gördükleri eğitimleri de inceleyen Vali Öksüz burada öğrenciler ile birlikte ebru sanatı yaparak eğitimlerine ortak oldu.

Vali Öksüz yaptığı konuşmada, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile düzenlenen bu etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan dolayı kalbi olarak çok mutlu, memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Toplumumuzda bütün insanlar aslında engelli adayı. Her an herkesin engelli olma potansiyeli var. Fakat engellilik bir sağlık sorunu değil aslında. Dediğim gibi engellilik insanların her zaman karşılaşabilecekleri bir olgu. Dolayısı biz bu engelli kardeşlerimizin hayatta olmaları, hayatın her alanında olmaları, ekonomik, sosyal, eğitimsel, her alanda var olabilmeleri için elimizden gayreti gösteriyoruz. Biz engelli kardeşlerimizi tabii ki toplumumuzun bir parçası olarak görüyoruz. Onları, sevgi, saygı ve anlayışla yaklaşıyoruz. Hepimiz bu toplumda bir arada yaşıyoruz. Önemli olan kalplerdeki, zihindeki elbette engelleri kaldırabilmek" açıklamasında bulundu.

Buradaki etkinliğin ardından Burdur Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneğine geçen Vali Öksüz dernek üyeleri ve engelli vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Burada engelli bireyler adına dua edildikten sonra dernek tarafından engelli bireylerin ailelerinin çalıştığı atölyelerde incelemelerde bulunuldu. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Türker Öksüz Aralık Burdur Dünya Çocuk Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title