Haberler

Buca'da Dama Turnuvası Başladı

Buca Belediyesi, İzmir Dama Sevenler Derneği, Selanik Türkleri Buca Yaylacıklar Derneği ve Buca Tenis Kulübü İşbirliği ile Düzenlenen 1. Ulusal Dama Şampiyonası Buca Tenis Kulübü'nde Bugün Oynanan Karşılaşmalarla Start Aldı. Turnuva'nın İlk Gününde Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, Ablası Sadiye Vardar'ın Vefatı Nedeniyle Katılamadı.

Buca Belediyesi, İzmir Dama Sevenler Derneği, Selanik Türkleri Buca Yaylacıklar Derneği ve Buca Tenis Kulübü İşbirliği ile düzenlenen 1. Ulusal Dama Şampiyonası Buca Tenis Kulübü'nde bugün oynanan karşılaşmalarla start aldı. Turnuva'nın ilk gününde Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, ablası Sadiye Vardar'ın vefatı nedeniyle katılamadı.

İsviçre sistemine göre yapılan turnuvanın ilk gününde 6 tur karşılaşma yapıldı. Uluslar arası Satranç Federasyonu'nun müsabakalarda uyguladığı puanlama ve eşleştirme yöntemlerinin uygulandığı şampiyonanın son 3 turu, ödül töreninin yapılacağı pazar günü gerçekleştirilecek. Katılım sayısının 70 kişi ile sınırlı olduğu turnuvaya; İstanbul, Turgutlu, Menemen, Adana, Aydın, Ödemiş ve Bursa'dan toplam 56 oyuncu katıldı. Ödül almaya hak kazanan yarışmacılar kupa, plaket ve çeşitli hediyeler verilecek. Buca Tenis Kulübünde gerçekleştirilecek ödül töreninde; birincilik, ikincilik ve üçüncülük ile centilmen dallarında ödül verilecek.

(YK) 12.04.2008 15:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title