Haberler

Bingöl'de İçme Suyu Hattı Yenileme Çalışmaları

Güncelleme:

Bingöl Belediye Başkanı Barakazi, Kürüksuyu isale hattında heyelana maruz kalan 12 kilometrelik bölümün yenileneceğini söyledi.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kürüksuyu isale hattında heyelana maruz kalan 12 kilometrelik bölümün yenileneceğini bildirdi.

Barakazi, yaptığı yazılı açıklamada, Bingöl kent merkezinin içme suyu ihtiyacını karşılayan ve heyelana maruz kalan Kürük isale hattındaki 12 kilo metrelik kısmında yenileme çalışmalarına başlandığını belirti.

Barakazi, şunları kaydetti:

"Çalışmalar kapsamında 12 kilometrelik içme suyu isale hattı 800'lük çelik borularla yenileniyor. İsale Hattı Göynük Çayı Elmalı Köyü mevkiinde iki kez paralel geçmektedir. İsale Hattımızın daha sağlıklı ve güvenli olması için çelik borular, beton gömlek içine alınmaktadır. Bu vesile ile heyelana maruz kalan hattımızı daha güvenli hale getirmiş olduk. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." - Bingöl

Kaynak: AA / Yerel

Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title