Haberler

Bilecik'te "Hayat Birlikte Güzel" Projesi

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek" programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan "Hayat birlikte güzel" projesi faaliyetleri içerisinde yer alan liseler arası voleybol turnuvası düzenlenecek.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek" programı (ÇOGEP) kapsamında  hazırlanan "Hayat birlikte güzel" projesi faaliyetleri içerisinde yer alan liseler arası voleybol turnuvası düzenlenecek.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, özellikle internet, televizyon ve telefon bağımlılığıyla kendilerine sanal bir dünya kuran internet kafeler gibi a-sosyal ortamlarda zararlı internet oyunlarıyla dikkat kaybı yaşayan, derslerine odaklanamayan, sınırsız internetin zararlı etkilerine maruz kalan gençlerin sanal dünyadan uzaklaştırılması, farklı sosyal ve kültürel çevreden katılımcıların spor aracılığı ile tanışıp, kaynaştırılması, kişisel özgüvenlerin geliştirilmesi ve toplumla yaşama bilincinin güçlendirilmesi amacıyla liseler arası

kızlar voleybol turnuvası düzenlendiği bildirildi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında turnuvaya katılacak takımlara spor ayakkabısı ve forma ile okullara ise 1'er voleybol topu hediye edildi. Malzeme dağıtım törenine, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ve Müdür Yardımcıları ile takımlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title