Haberler

Beü'deki Başarılı Akademisyen ve Öğrenciler Ödüllendirildi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) başarılı akademisyenler ile öğrencileri ödüllendirdi.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) başarılı akademisyenler ile öğrencileri ödüllendirdi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitenin teşvik yönergesi gereği, başarılı çalışmalarından dolayı takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan akademisyenler ile fakültelere birinci tercihleriyle yerleşen öğrencileri ödüllendirdiklerini belirtti.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yekta Saraç'ın gönderdiği kutlama belgesini öğrencilere verdiklerini bildiren Doğru, şunları ifade etti:

"Bu uygulama önümüzdeki yılda devam edecek. Teşvik yönergemize göre yapılan değerlendirmede 8 hocamız takdir, 8 hocamız da teşekkür belgesi almaya hak kazandı. Teşvik iki şekilde değerlendiriliyor. Birincisi takdir ve teşekkür, ikincisi ise maddi değerlendirmedir. Maddi destekler tamamen Eren Vakfı ve Eren ailesi tarafından karşılanıyor. Katkılarından dolayı Eren Holdinge ve vakfına teşekkür ediyorum. Diğer yandan fakültelerimize birincilikle gelen üç öğrencimiz var. Onlara da üniversitemizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Onlara YÖK başkanımızın adına ödül vereceğimiz. Ödül kazanan tüm hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Eren Üniversitesi Mahmut Doğru Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title