Haberler

Başkan Yemenici'nin 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Büyük Önder Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 77. yıl dönümünde, O’nu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 77. yıl dönümünde, O'nu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz" dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici yayınladığı mesajında, "Atatürk, yenilikçi ve ileriyi görebilen özellikleri, fikirleri, başarıları, eserleri ve de kılavuz edinmemiz için geride bıraktığı ilke ve devrimleri yanında büyük bir komutandır. Türk Kurtuluş savaşına yön vermiş, kahraman ulusumuz ile birlikte "Ya İstiklal ya Ölüm" parolası ile zaferin en büyük mimarı olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşının bittiği yerde Türkiye'nin çağdaşlaşma savaşını başlatmış ve O'nun genç nesillere emanet ettiği ve 'En Büyük Eserim' diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyetini milletiyle beraber kurmuştur. İnanç, azim ve kararlılıkla sürdürdüğü mücadelesiyle Türk milletinin yeniden ayağa kalkmasına öncülük eden Gazi Mustafa Kemal, yokluk içinde var olma mücadelesini tüm dünya devletlerine göstermiş, sevgi ve saygı ile yad edilen büyük bir deha ve devlet adamı haline gelmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andığımız bu günde bizlere düşen görev, uğrunda büyük bedeller ödenerek Ata'mız tarafından bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni daha aydınlık yarınlara, gelecek nesillere taşımaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Cüneyt Yemenici Akçakoca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title