Haberler

Başkan Pekmezci'den BGC'ye '10 Ocak' ziyareti

Güncelleme:

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bayburt Gazeteciler Cemiyetinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bayburt Gazeteciler Cemiyetinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Pekmezci, gazetecilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, gazetecilik görevini icra eden tüm basın mensuplarını kutladı.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş'ta, cemiyetin kurucularından olan Hükmü Pekmezci'nin her zaman Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'nin yanında olduğunu ve destek sunduğunu belirterek, kendisine nazik ziyaret için teşekkür etti.

Gazetecilik mesleğinde sorunlar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün basın mensuplarının sorunlarını geride bıraktığı günler olarak kutlamayı arzu ettiklerine değinen Okutmuş, döviz kurlarındaki artış sonrası kağıt ve boyaya gelen yüksek zamlardan sonra baskılı gazete çıkaran gazetecilerin çok zorlu günler yaşadığını ifade etti.

İnternet medyası ile ilgili yasanın TBMM'de tartışılmaya devam ettiğini bu anlamda mesafe de kat edildiğini fakat bir sonuca bağlanamadığını ve bundan dolayı da mağduriyetler yaşandığını söyleyen Okutmuş, 2022 yılının basın mensuplarının sorunlarının sona erdiği bir yıl olması temennisinde bulundu.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından sona eren ziyarete, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'nin eski başkanlarından Sadık Yavuz ve Yaşar Yıldız ile ilde görev yapan basın mensupları katıldı. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Hükmü Pekmezci Bayburt Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title