Haberler

Başkan Kuşçu, Kızı Elif'i Evlendirdi

Karaisalı Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kuşçu'nun Biyolog Olan Kızı Elif Kuşçu, Sayıştay'da Bilgisayar Mühendisi Murat Gezen ile Evlendi.

Karaisalı Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kuşçu’nun Biyolog olan kızı Elif Kuşçu, Sayıştay’da bilgisayar mühendisi Murat Gezen ile evlendi.

Adana’da Oscar Müzikhol’de yapılan düğünde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Karaisalı Kaymakamı Huriye Küpeli, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Karaisalı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Burak Çetin, Karaisalı Cumhuriyet Savcısı C. Hakan Kan, ASKİ Genel Müdürü Bayram Merdan, TEDAŞ Bölge Müdürü Mahmut Dalkır, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yusuf İyi, İncirlik Belediye Başkanı Vedat Karalar,Sofulu Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ile çok sayıda davetli katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, gelin Elif Kuşçu’ya evlilik cüzdanı verirken damat Murat Gezen’e de tüm altın taktı.

Düğün Salonu çiçek bahçesine dönüşürken, düğüne katılanlar doyasıya eğlendiler.

(HT-AB-AB-Y)

26.08.2007 13:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title