Haberler

Bahçelievler, Adana'yı Konya'da Temsil Edecek

Adana'da İlköğretim Okulları Arasında Düzenlenen Küçükler Voleybol Müsabakaları Sonunda Kız ve Erkeklerde Birinci Olan Bahçelievler İlköğretim Okulu, 1-5 Nisan Tarihlerinde Konya'da Yapılacak Grup Maçlarında Adana'yı Temsil Edecek.

Adana'da ilköğretim okulları arasında düzenlenen küçükler voleybol müsabakaları sonunda kız ve erkeklerde birinci olan Bahçelievler İlköğretim Okulu, 1-5 Nisan tarihlerinde Konya'da yapılacak grup maçlarında Adana'yı temsil edecek.

Adana'daki müsabakalarda başarılı maçlar çıkararak hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyon olduklarını belirten Bahçelievler İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Göksel Özbek, Konya'daki grup birinciliği maçlarında da Adana'yı en iyi şekilde temsil edip, finallere kalmak için çaba harcayacaklarını söyledi. Özbek şöyle konuştu:

"Okulumuzun voleybol takımları 20 kız ve 8 erkek takımın katıldığı Adana'daki elemelerde toplam 13 maç yapmış ve hiç set vermeyerek birinci olmuştur. Göz doldurucu oyun çıkararak grup birinciliğine katılmaya hak kazanan çocuklarımızın Türkiye genelinde derece yapacağını umut ediyoruz. Dileğimiz önce Konya'da da iyi maçlar çıkararak finallere kalmak." Bahçelievler İlköğretim Okulu'nun geçtiğimiz yıl hem kızlarda hem de erkeklerde Adana şampiyonu olduğunu, yapılan maçlar sonucu Türkiye 9. olmayı başardığını anımsatan Özbek, kız takımında Fatma Doğan (kaptan), Deniz Ekin, Elif Doğan, Sevda Adanç, Aynur Menteş, Şükran Değer, Gülcan Kahraman, Hanife Alp ve Demet Güven, erkek takımında ise Ethem Kavak (kaptan), Selçuk Yücedağ, İsmail Akın, Hamza Oğuz, Muzaffer Yılmaz, Hüseyin Akman, Yusuf Akman, Mahsun Akkurt, Aydın Menteş, İbrahim Gezer ve M.Nuri Ertuna adlı öğrencilerin bulunduğunu belirtti.

(AB-S) 18.03.2008 16:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title