Haberler

Ayvalık'ta Gönül Elçileri Sevindirdi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Kaymakam Nihat Nalbant'ın eşi Nihal Nalbant başkanlığında faaliyetlerini sürdüren gönül elçileri durmak bilmiyor.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Kaymakam Nihat Nalbant'ın eşi Nihal Nalbant başkanlığında faaliyetlerini sürdüren gönül elçileri durmak bilmiyor.

Nihal Nalbant'ın yanı sıra Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Elif Kıvanç, İlçe Emniyet Müdürünün eşi Mehtap Kantar ve Ayvalık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mukaddes Gündoğan öncülüğünde oldukça aktif olarak çalışmalarını sürdüren Ayvalıklı Gönül Elçileri takdirleri üzerinde topluyor. Bun kapsamda; Ayvalık Gönül Elçileri Komisyon Başkanı Nihal Nalbant, Sarımsaklı Badavut'ta ikamet eden birden fazla rahatsızlığı sebebiyle halen tedavileri süren ve hastalığı nedeniyle yatağa mahkum Pelin Şengül'ün yanı sıra, oğlu Salih Şengül ile aynı evde ikamet eden ve rahatsızlığı nedeniyle tekerlekli sandalyesiyle iş görerek hem kızına hem de torununa bakmaya çalışan annesi Melahat Şengül'ü her fırsatta ziyaret ediyor.

Son ziyaretinde kendisinden bisiklet isteyen minik Salih ve bulaşık makinesi isteyen anneanne Melahat Şengül'e söz veren Nihal Nalbant, verdiği sözü tuttu. Nihal Nalbant; önceki gün Şengül ailesini ziyaret ederek, Mehtap Kantar ve Ayvalık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mukaddes Gündoğan ile birlikte bisiklet ve bulaşık makinesini bizzat teslim etti. Bisikleti teslim alan minik Salih'in mutluluğu dikkatlerden kaçmazken, bulaşık makinesini teslim alan Melahat Şengül'ün ise sevinci görülmeye değer olarak nitelendirildi.

Bulaşık makinesi sayesinde evdeki işlerin oldukça hafifleyeceğini belirten Melahat Şengül'ün, bu sayede kızı ve torunuyla daha fazla ilgilenebileceğini ifade ederek, Ayvalıklı Gönül Elçilerine teşekkür etmesi ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Ziyaret sonrasında muhabirimize konuşan Nihal Nalbant, "Bizler Ayvalık Gönül Elçisi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Onların ihtiyaçlarını karşılamak üzere daha önceden düzenlenen 'Gönülden Gönüle' defilesinden elde ettiğimiz gelir ile bu eşyaları aldık. Onların mutlu olması, zorlu hayat şartlarında onların omuzlarındaki yükün biraz olsun hafiflemesi için bize ne düşüyorsa yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

NİHAL NALBANT KENDİSİNE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ayvalık'ta ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için bir çok Gönül Elçisini aralarına dahil ettiklerini vurgulayan Nalbant, "Burada görülmese de onlar da durmadan çalışıyorlar ve bir çok ihtiyaç sahibine ulaşıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki şu anda bu proje sayesinde Ayvalık'ta birçok mutlu insan var. Hala gönül elçisi olmayan, bu duyguyu yaşamayan vatandaşlarımız da mutlu olmak, akşamları huzur içerisinde uyumak istiyorlarsa Gönül Elçisi olsunlar. İnanın o zaman dünyanın en mutlu insanı olurlar. Bu çalışmalarda beni yalnız bırakmayan, projenin ilk gününden bu güne kadar büyük bir istek ve arzu ile projeye destek veren tüm gönül elçilerine ve projenin halkımıza duyurulmasında emeği geçen basın mensuplarına teşekkür ederim" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title