Haberler

Ayvalık'ta Çakmak Köyüne Robert Koleji Kütüphanesi

Balıkesir’de Robert Koleji öğrencilerinin Topluma Hizmet Projesi kapsamında Ayvalık Belediyesi’nin katkıları ile Çakmak köyünde bir kütüphane oluşturuldu.

Balıkesir'de Robert Koleji öğrencilerinin Topluma Hizmet Projesi kapsamında Ayvalık Belediyesi'nin katkıları ile Çakmak köyünde bir kütüphane oluşturuldu.

Kütüphanenin açılışında, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Belediye meclis üyeleri, köy muhtarları ve okul müdürleri ile vatandaşların katıldığı etkinlikte Robert Kolejinden bir öğretmen ve 6 öğrenci de hazır bulundu. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Çakmak Köyü İlkokulunda öğrenim gören öğrencilerle sohbet edip dersleri hakkında bilgiler aldı. Ayvalık Belediyesi Zeytin Çekirdekleri Keman dinletisi sundu, koro halinde şarkılar seslendirdi.

Oluşturulan bu kütüphanede emeği geçenlere teşekkür eden Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, Çakmak köyünde keyifli bir geçirdiklerini söyledi. Oluşturulan kütüphanede Çakmak köyünde bulunan okulun öğrencileri belirli zamanlarda kitap okuyup, dersleri hakkında araştırma yapabilecekleri öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rahmi Gençer Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title