Haberler

Ata'nın Annesini Unutmadılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Örgütlerine Mensup Kadınlar, Anneler Günü Dolayısıyla Mustafa Kemal Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım'ın Büstünü Ziyaret Ederek Güllerle Donattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana örgütlerine mensup kadınlar, Anneler Günü dolayısıyla Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın büstünü ziyaret ederek güllerle donattı.

CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Feray Özyazgan önderliğinde, Zübeyde Hanım Parkı'ndaki Zübeyde Hanım büstünü ziyaret eden CHP'li kadınlar, "Atamızın annesini bu özel günde unutmamız söz konusu değildi" dediler.

Büst önünde saygı duruşunda da bulunan CHP'li kadınlar, getirdikleri gülleri büste bıraktılar, çevresindeki alanı güllerle donattılar.

Feray Özyazgan, burada yaptığı açıklamada, kadınların daha insanca, daha özgürce, demokratik bir ortamda yaşaması, gelişmesi için CHP'nin iktidar olacağını söyleyerek, "Çağdaş Türk kadını, üretkenliğini ve yaşama katılımını bizim iktidarımızla ispatlayacaktır" dedi.

(AB-Y) 11.05.2008 14:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title