Haberler

Aslanapa Kaymakamlığı İftar Programı Düzenledi

Güncelleme:

Aslanapa Kaymakamlığı, daire amirleri, il genel meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla bir iftar programı düzenledi. Kaymakam Sezai Demirci, programda yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti ve hizmetlerinden dolayı iki İl Genel Meclis Üyesine teşekkür plaketi verdi.

Aslanapa Kaymakamlığınca daire amirleri, il genel meclis üyeleri ile mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla iftar programı düzenlendi.

İftar programında yaptığı konuşmada, dostlukların sevgi ile beslendiği mübarek Ramazan ayında, bir arada olmanın vermiş olduğu derin mutluluk ve hissiyat içinde olduğunu belirten Kaymakam Sezai Demirci, düzenlenen iftar programına iştirak eden katılımcılara teşekkür etti.

Kaymakam Demirci, programın sonunda İl Genel Meclis Üyeleri Ali Okumuş ve Veysel Kurtul'a görev süresi boyunca ilçeye yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aslanapa İftar Yerel Haberler Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title