Haberler

Antalya Eski Devlet Hastanesi Yıkılıyor

Antalya Eski Devlet Hastanesi ve Ek Hizmet Binalarının içinden çıkacak malzeme karşılığı yıkım işi ihalesi sonuçlandı.

Antalya Eski Devlet Hastanesi ve Ek Hizmet Binalarının içinden çıkacak malzeme karşılığı yıkım işi ihalesi sonuçlandı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Mülkiyeti Hazineye ait eski Devlet Hastanesi ve ek binalar şartnamede belirtilen esaslar dahilinde her türlü yıkım, işçilik, sigorta, nakliye gibi giderler alıcısına ait olmak üzere yıkım esnasında içinden çıkacak malzemeler, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/a maddesi gereğince Antalya Defterdarlığı Toros Emlak Müdürlüğünce ihalesi yapıldı. İhaleye 10 firma katıldı. İhale sonucunda her türlü yıkım, işçilik, sigorta, nakliye gibi giderler alıcısına ait olmak üzere yıkım sırasında içinden çıkacak malzemeler, en yüksek bedeli teklif eden Ali Fuat Kılıç Uğur Petrol Mühendislik Şirketine 479 bin TL'ye satılmış olup kat'i ihale onayı için Maliye Bakanlığı'na sunuldu" denildi.

İhaleye göre, Devlet Hastanesi ana binası, acil binası, kazan dairesi binası, kazan dairesi yanı ek depo 1 binası, ek depo 2 binası, 112 binası, bahçedeki eczane deposu binası, bahçedeki su deposu tankı 90 gün içinde yıkılacak.

Diş sağlığı binası ve diş hastanesi bitişik nizam kantin binasının da yıkımına kasım 2011 de yer tesliminden sonra başlanacak ve 30 gün içinde tamamlanacak.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title