Haberler

Aliağa Doğal Klimalı Yaşam Alanına Kavuşuyor

Aliağa’da 72 dönüm alan üzerine yapılan “Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı Projesi”nde sona yaklaşılıyor.

Aliağa'da 72 dönüm alan üzerine yapılan "Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı Projesi"nde sona yaklaşılıyor. Henüz tamamlanmamasına rağmen şimdiden kent sakinlerinin ve kenti ziyarete gelenlerin uğrak noktası haline gelen alan, birbirinden güzel ağaçları ve mevsimlik çiçekleriyle kentin merkezinde yemyeşil bir vahayı andırıyor.

Yeşil ile mavinin buluştuğu "Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı" özellikle sıcak yaz akşamlarında bunalan ve serinlemek isteyenlerin ortak adresi olacak. Denizden esen rüzgarıyla ziyaretçilerine doğal klima ortamını da sağlayan alan, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bugünlerde vatandaşların yoğun ziyaretiyle karşılaşıyor. Dört bir tarafı özenle hazırlanan ve modern çocuk oyun gruplarıyla her yaştan vatandaşın bir arada dinlenmesine olanak tanıyan alan, sadece Aliağa'nın değil kuzey İzmir'in de cazibe merkezi olmaya aday gösteriliyor.

"AVCI RAMADAN İLE SINIRLI KALMAYACAK"

"Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı" ile birlikte kişi başına düşen yeşil alan oranında ülke standartlarının üzerinde rakamlar yakaladıklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Aliağa'nın sanayi kenti olması yeşil bir kent olmasına engel değil. İlçemizin dört bir tarafında gerçekleştirdiğimiz yeşillendirme çalışmalarımız ile kısa zaman içerisinde oldukça uzun bir yol kat ettik. Bu noktada Aliağa'nın daha yeşil bir kent olması konusunda iddialıyız. Amacımız kişi başına düşen yeşil alan oranında dünya standartlarını yakalamak" diyerek Aliağa'yı yeşillendirme çalışmalarının Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı ile sınırlı kalmayacağını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aliağa İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title