Haberler

Aliağa'da Kaza: 2 Yaralı

İzmir'in Aliağa İlçesi Hükümet Konağı Önünde Meydana Gelen Trafik Kazasında, Kamyonet Önce Motosiklete Ardından da Evine Gitmekte Olan Kadastro Memuru Yayaya Çarptı. Çarpmanın Etkisiyle Yaklaşık 5 Metre Uzağa Savrulan Motosiklet Sürücüsü ve Yaya Hafif Yaralandılar.

İzmir'in Aliağa İlçesi Hükümet Konağı önünde meydana gelen trafik kazasında, kamyonet önce motosiklete ardından da evine gitmekte olan kadastro memuru yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 5 metre uzağa savrulan motosiklet sürücüsü ve yaya hafif yaralandılar.

Olay akşam saatlerinde Hükümet Konağı önündeki kavşakta meydana geldi. 35 NCS 39 plakalı kamyonet sürücüsü H.B. sağa dönmek üzereyken yanından geçen 35 NEM 47 plakalı motosiklete çarptı. Motosiklet ve sürücüsü Muzaffer Yeşil (19) çarpmanın etkisiyle savrulurken kamyonet bu kez Tapu Kadastro Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan 3 çocuk babası Muhittin Elden'e (38) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 5 metre savrulan yaya ve motosiklet sürücüsü 112 ilkyardım ekiplerinin müdahalesinin ardından Aliağa Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yapılan kontrolde kamyonet sürücüsü H.B.'nin alkolsüz olduğu tespit edilirken, can kaybı olmaması sevnidirdi.

(CU-YK-Y) 14.05.2008 19:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title