Haberler

Ali Baba 40" Operası Antalya Sahnesinde

Antalya Devlet Opera ve Balesi, bestesi Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür ve Sanat Yönetmeni Selman Ada’ya ait olan ve librettosunu Tarık Günersel’in yazdığı iki perdelik “Ali Baba-40” operasının sezon prömiyerini Ankara Devlet Opera ve Balesi Başrejisörü Mehmet Yılmaz rejisi ile 28 Mart tarihinde Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde gerçekleştirecek.

Antalya Devlet Opera ve Balesi, bestesi Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür ve Sanat Yönetmeni Selman Ada'ya ait olan ve librettosunu Tarık Günersel'in yazdığı iki perdelik "Ali Baba-40" operasının sezon prömiyerini Ankara Devlet Opera ve Balesi Başrejisörü Mehmet Yılmaz rejisi ile 28 Mart tarihinde Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde gerçekleştirecek.

Ali Baba- 40 operası 1991 yılından bu yana Türkiye'de tüm operalar tarafından Türkçe olarak sahnelenen ve dünya opera evleri repertuvarına girmiş ilk Türk operası olma özelliğine sahip. Türk müziğinin coşku, neşe ve dinamizm imkanlarını ustaca ortaya koyan eserin orkestra şefliğini Caner Ruhselman ve koro şefliğini Mahir Seyrek'in üstlenirken dekor tasarımı İsmail Dede, kostüm tasarımı Sevtaç Demirer, koreografisi Kürşat Kılıç ve ışık tasarımı Fuat Gök imzasını taşıyor. Eser 31 Mart ve 4, 7, 9 ve 11 Nisan tarihlerinde tekrar sahnelecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haşim İşcan Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title