Haberler

AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Rize Milletvekili ve Bölge Koordinatör Milletvekili Nusret Bayraktar, "Dünyanın neresine giderseniz gidin Türkiye adeta bir farklı ülke konumunda" dedi.

AK Parti Rize Milletvekili ve Bölge Koordinatör Milletvekili Nusret Bayraktar, "Dünyanın neresine giderseniz gidin Türkiye adeta bir farklı ülke konumunda" dedi.

Bayraktar, Bulancak'ta düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, geçmiş yıllarda yurt dışına gidildiğinde, Türk vatandaşıyım diyerek pasaportla hudut kapılarından gelip geçerken kimsenin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yüzüne bakmadığını söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde yurt dışına gittiğinde, Türkiye'yi bilmeyen çok insan olduğunu dile getiren Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi dünyanın neresine giderseniz gidin Türkiye adeta bir farklı ülke konumunda. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Türkiye'nin dünyanın 28'inci ekonomisinden 18'inci ekonomisine yükselmesinde, Avrupa'da istikrarsızlık ve ekonomik krize rağmen ekonomisin dim dik ayakta tutabilen, bütçeyi iyi yönlendirebilen ve halkıyla bütünleşebilen, terör belasına rağmen Ortadoğu'daki hareketliliğe rağmen, bu denli başarısında bizim literatürümüzde tılsımlı el, onlar da da diyorlar ki sihirli bir el vardır. Bu sihirli elin sahibi sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyorlar."

AK Parti Erzurum Milletvekili ve Giresun İl Koordinatör Milletvekili Muhyettin Aksak ise AK Parti'nin Giresun Belediyesi'ni koordinatörlük dönemlerinde mutlaka kazanması gerektiğini belirterek, "Kendimizi buna göre endekslenmemiz lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde bunu mutlaka kazanmamız lazım. Bunun ötesi yoktur, hiçbir mazereti yoktur" diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, ilçe belediye başkanları, il teşkilatı üyeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Muhabir: Sinan Yıldız - Gültekin Yetgin

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu - GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Bulancak Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title