Haberler

AK Parti Heyeti Boş Durmuyor

AK Parti Düzce Milletvekilleri ve İl Başkanı Hikmet Keskin, haftasonu Çilimli ve Cumayeri ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Düzce Milletvekilleri ve İl Başkanı Hikmet Keskin, haftasonu Çilimli ve Cumayeri ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Heyeti, Tepeköy köyünde geçtiğimiz hafta asfaltlanan köy yolunu inceledi.

AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Çilimli İl Başkanı Osman İlhan, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve İGM üyeleri, Çilimli ve Cumayeri ilçesinde köyleri ziyaret etti. AK Parti heyeti ilk olarak Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile Çilimli ilçesinde kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Edirne Valisi Şahin, AK Parti Milletvekillerine başarılar diledi.

Ardından Çilimli ilçesinde Tepeköy köyünde köy muhtarı Adem Pehlivan ve vatandaşlarla sohbet etti. Tepeköy Muhtarı Adem Pehlivan köy yolunun asfaltlanmasından dolayı teşekkür ederken AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı Hikmet Keskin, geçtiğimiz hafta asfaltlanan 8 kilometre yolu incelemelerde bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekilleri ve İl Başkanı Hikmet Keskin ardından Cumayeri Avlayan köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek köyde yapımına başlanan mesire alanından incelemelerde bulundu. İGM üyeleri, mesire alanı hakkında Milletvekillerine bilgi verdi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, " Düzce'mizde ve ilçelerimizde yatırım yapılan her alanı, her bölgeyi inceliyoruz. Milletvekillerimiz ile birlikte birlik içinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da bu ziyaretlerimiz devam edecek" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Çilimli Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title