Haberler

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Kerem Baykalmış Açıklaması

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Kerem Baykalmış, ilçede seçim turlarına son sürat devam ediyor.

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Kerem Baykalmış, ilçede seçim turlarına son sürat devam ediyor. Sarnıç'ta Gaziemirli kadınlarla kahvaltı programında bir araya gelen Baykalmış, AK Partisiz Gaziemir'in durumunun vahim olduğunu söyledi.

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Kerem Baykalmış, Sarnıç'ta Gaziemirli kadınlarla kahvaltı programında bir araya geldi. Birçok mahallenin merkezden pay alamadığını belirten Baykalmış, "Hele Sarnıç yıllardır ihmal ediliyor, öteleniyor" diye konuştu. "CHP'yi kaybetme korkusu sardı" diyen Baykalmış, "Gaziemir'de ki bu kısır döngüyü değiştireceğimize ve bu kronikleşmiş sorunlar yumağını çözeceğimize inanıyoruz" ifadelerini kulluandı.

"GERİLEMENİN FARKINDAYIZ"

AK Parti'yi güçlü kılan en önemli özelliğinin belediyecilik anlayışı olduğunu vurgulayan Baykalmış, "AK belediyecilikle yönetilmeyen Gaziemir'in durumu ortada. Bugün Sarnıç'tayız ve Sarnıç'taki gerilemenin farkındayız. Merkezdeki gelişmelerden yeteri kadar pay alamadığının farkındayız. Bugün çıktığımız yolda bize oy veren ya da vermeyen herkesin elini vicdanına koyarak düşünmesini istiyoruz. Gaziemir neden gelişme gösteremiyor, mahallelerde neden sorunlar var düşünsün. Biz 127 bin nüfuslu Gaziemir'in geleceğini sağlam temeller üzerine tesis etmek zorundayız. Bunu başaracağız" diye konuştu.

"VERİLEN SÖZLER TUTULMADI"

Sarnıçlılara mevcut belediye yönetimi tarafından verilen sözlerin tutulmadığını söyleyen Kerem Baykalmış, "Sizlere '2B sorununu biz çözeceğiz' dediler, 'tapularınızı biz dağıtacağız' dediler, 'kapalı pazar yeri yapacağız' dediler, 'iş imkanı sağlayacağız' dediler, 'Radar Seyir Terası yapacağız' dediler, piknik alanları yapacaklardı ama 5 yıl içerisinde bu sözlerinin hiç birini tutmadılar. Yağmur yağdığı zaman Sarnıç'ın giriş ve çıkışları adeta gölet oluyor. Sarnıç maalesef eşit hizmet alamıyor. Sizden ricam sandığa gittiğiniz zaman son 5 yılı düşünün ve değerlendirin, kararınızı ona göre verin. Alacağınız bu karar hepimizin hayatını etkileyeceği bir karar olacak. Biz Gaziemir'de ki bu kısır döngüyü değiştireceğimize ve bu kronikleşmiş sorunlar yumağını çözeceğimize inanıyoruz" dedi.

"CHP KAYBETME TELAŞINDA"

CHP'nin Gaziemir'de kaybetme telaşında olduğunu söyleyen Baykalmış, şöyle konuştu: "Bu telaş ve stres onlara yanlış yaptırıyor. Biz ise hem Gaziemir'de hem de İzmir'de emin adımlarla yürüyoruz" dedi. AK Partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a da değinen Baykalmış; " Büyükşehir adayımız Sayın Binali Yıldırım ile birlikte Gaziemir'in 16 mahallesinin tümünün sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacağız. İzmir için ve bizler için Binali Yıldırım bulunmaz bir şanstır. 2002'den beri bakanlık yapmış, 4 bin projenin altına imza atmış ve bu projeleri eksiksiz tam zamanında teslim etmiş, Edirne'den Hakkari'ye kadar Türkiye'nin her yerine hizmet götürmüş bir beyefendidir." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Gaziemir İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title