Haberler

Ahlat Ülkü Ocakları Başkanı Işık Oldu

Ahlat Ülkü Ocakları Şube Başkanı Fatih Köse'nin Sivas'a atanmasıyla yerine Murat Işık getirildi.

Ahlat Ülkü Ocakları Şube Başkanı Fatih Köse'nin Sivas'a atanmasıyla yerine Murat Işık getirildi.

Ahlat Ocak Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim törenine katılan Ülkü Ocakları Bitlis İl Başkanı Ersin Kurt, yaptığı konuşmada,ülkenin çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek,  birlik ve beraberlik noktasında ülkücü harekete büyük görevler düştüğünü söyledi.

Kurt, şöyle konuştu:

"Özellikle bölgemizde dış güçlerce oynanmak istenen oyunlara karşı milli bilinci güçlendirmek, gençlerimizin eğitimiyle olacaktır. Gençlerimizin milli bilinç ile şuurlandırılacağı tek yer ülkü ocaklarıdır. Bu nedenle Murat kardeşimizin görevi zor, yolu çetindir. Ateşten gömlek giyinerek Bismillah dediği bu yolda Ahlat'ta ki gönüldaşlarımızın kendisini yalnız bırakmayacağından kuşkum yoktur. Kuracağı yönetimle Ahlat'a ve davamıza çok güzel hizmetler edeceğinden kuşkumuz yoktur. Önceki Ocak başkanımız Fatih Köse'ye de bu güne kadar göstermiş olduğu vefalı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Devir teslim törenine, ülkü ocakları yöneticileri ve çok sayıda ülkücü katıldı. - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Bitlis Sivas Ahlat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title