Haberler

Adıyamanspor'da Kızılcahamamspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da hafta sonunda kendi evinde yapacakları Kızılcahamamspor maçının hazırlıkları başladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da hafta sonunda kendi evinde yapacakları Kızılcahamamspor maçının hazırlıkları başladı.

Adıyamanspor Teknik Direktörü Faik Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 haftadan beri aldıkları yenilgilerden dolayı üzgün olduklarını, bu hafta kendi evlerinde oynayacakları maç ile puan kaybına son vereceklerini söyledi.

Demir, şöyle konuştu:

"Taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Alınan puan kayıplarını telafi edeceğiz. Kızlcıhamam maçının hazırlıklarına başladık. Bu kötü gidişe dur diyeceğiz. Takımımızda bir moral bozukluğu var ama bunun üstesinden geleceğiz. Ben Adıyamanspor taraftarının takımına sahip çıkacağına inanıyorum. Çünkü bu takım hiç kimsenin değil, Adıyamanspor taraftarının. Gerçek anlamda bu takımın sahibi Adıyaman'dır. Biz onlarla varız, onlarla gürleyeceğiz, onlarla güç bulacağız, onların bizi teşvik etmesiyle çocuklar ellerinden gelenin daha fazlasını yapacak. Ben kesinlikle ve kesinlikle taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum ve herkesi bu maça bekliyorum."

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title